منتدي اعدة ستات

منتدي اعدة ستات

http://i27.servimg.com/u/f27/16/57/27/47/31bc7610.jpg
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  اليوميةاليومية  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  الأعضاءالأعضاء  المجموعاتالمجموعات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  كل ما يهتم بحياتنا اليوميه  

اللهم بلغنا رمضان

اهلا ومرحبا بكم وكل عام وانتم بخيير

 

مطلوب مشرفيين للمنتدي

معكم اختكم هووووبا


شاطر | 
 

 السينابون خطوه خطوه من مطبخي بالصور طعمه تحففففففففففففففففه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 152
تاريخ التسجيل : 11/06/2011

مُساهمةموضوع: السينابون خطوه خطوه من مطبخي بالصور طعمه تحففففففففففففففففه   الخميس يونيو 16, 2011 11:17 pm

النهارده جبتلكم طريقه عمل السينابون رول من مطبخي خطوه خطوه ومقاديره وطريقته سهل هجداااا

بسم الله

اربع اكواب دقيق
كوب للبن دافئ
نصف كوب سكر
بيضه فانيليا
اقل من نص الكوب سمنه
ملعقه كبيره خميره فوريه
ملعقه صغيره بيكنج بودر
مقدار الحشو
ملعقه قرفه ملعقتين سكر
ملعقه كاكاو








الطريقه تخلط المقادير الجافه مع بعض وبعدين


هاندوب الخميره في نصف كوب البن وهو دافي مع ملعقه سكر ونركنه ونحط البيضه ونصف كوب اللبن والسمنه والسكر والفانيليا في الخلاط وبعدين نعجن بيهم الدقيق والخميره ونقلبهم كلهم مع بعض كده







هانغطي العجينه بكيس ونحطها في التلاجه لمده اربع سعات





ودي بعد خروجها من التلاجه واختمرت













هنبداء بفرد العجينه بعد رش السطح بدقيق




بعد ما نفرد العجينه
هانساوي اطرفافها كده وندهنها بزبده كلها




ده مقدار الحشو ها نقلب السكر بالقرفه مع الكاكاو كده




ونرشهم علي العجينه كده





ونبداء بالفها بشكل رول



ونجي بسكينه حاميه ونقطعها بشكل ده




ودي قبل دخولها الفرن


وهنا لما خرجته من الفرن












وده عن التقديم طعمه اممممممممممممم وهوسخن













ودهي صوره تانيه










الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://654321.forumegypt.net
 
السينابون خطوه خطوه من مطبخي بالصور طعمه تحففففففففففففففففه
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي اعدة ستات :: المعجنات والفطائر-
انتقل الى: